Royal Grass Kunstgras
Booij tuinontwerp en tuinaanleg is trotse partner van Royal Grass.

Kunstgras is een product dat momenteel in opmars is. Het is er in vele soorten en kleuren. We onderscheiden op basis van functie de volgende drie categorieën: Tuin, sport en kleuren.

Kunstgras in de tuin

Op plekken waar natuurlijk gras het laat afweten is het de beste vervanger. Gras wordt in tuinen gebruikt op plekken waar te weinig licht komt, intensieve betreding plaats vind of waar uitgebreid tuinonderhoud gewenst is. Het wordt tegenwoordig zo goed na gemaakt dat het op afstand bijna niet van echt is te onderscheiden.

Kunstgras voor sport

Een eigen green met hole of een ruimte voor de kids om te sporten in de tuin. Door de juiste keuze in het zijn veel sporten te beoefenen in de tuin,denk daarbij aan: Golf, hockey, voetbal, tennis e.d.
Naar wens kunnen verschillende lijnen (doellijn, middenlijn enz) worden ingesneden in het veld. Sporten op kunstgras geeft veel vermaak en weinig onderhoud.

Gras in kleur

Kleuren die grote contrasten vormen met hun omgeving, om lekker op te vallen. Bij de Entree van uw bedrijf of sportvereniging. Of gewoon in de tuin om een echt fris gevoel te creëren. De verschillende kleuren in het gras zorgen altijd voor aandacht en reactie!