Als dealer van onder andere Gardenlux, Stonebase en MBI bieden wij u een breede keuze bestratingsmaterialen. Het grote aanbod bevat zowel strakke moderne tegels als rustieke oude Walen en alles wat er tussen zit.

Natuursteen

Natuursteen is hèt product voor een natuurlijke uitstraling in de tuin. In het brede aanbod zijn zowel strakke tegels als rustieke tegels goed vertegenwoordigd. Het natuursteen van vandaag  is een pallet van natuurlijke tinten met vele manieren van afwerking.

Gebakken stenen

Gebakken straatstenen zijn vooral bekend van kerkpleinen en dorpsstraten, waar de stenen al decennia het beeld bepalen. De voordelen van de 100% natuurlijke bestrating zijn groot.
De straatbaksteen is kleur-echt en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Na jarenlang intensief gebruik wordt de kleur zelfs alleen maar mooier. Dankzij het unieke bakproces bij hoge temperaturen is het resultaat een harde en slijtvaste steen.

Betonstenen

Beton kan op vele manieren geproduceerd worden, denkt u bijvoorbeeld aan grote strakke tegels van 1×1 meter  of aan betonwalen van 5x20cm. Daarnaast zijn er vele verschillende toplagen die op een betontegel worden aangebracht. De toplagen hebben stuk voor stuk hun eigen voordeel, zo slaat een gecoate betontegel niet groen uit, en verliest een tegel met een geperste toplaag zijn kleur (bijna) niet. Voor een uitgebreide toelichting over bestratingsmaterialen en adviezen bent u van harte welkom in onze showroom.