Om in de wintermaanden ook te kunnen genieten van een sfeervolle tuin is verlichting echt een aanrader. Van klassiek tot modern, 12 volt of juist 220volt is in ons sortiment te vinden. Wij zijn dealer van onder andere Stonebase verlichting.

12v

Het 12v systeem voor in de tuin is al een tijd op de markt,en door mooie ontwikkelingen wordt het aanbod steeds mooier en beter. Buiten het feit dat 12v een stuk veiliger is ( denk aan kinderen, huisdieren en u zelf) is het verbruik van weinig stroom ook een groot voordeel. Met de ADD Led spots wordt een combinatie gemaakt van een krachtige lichtbundel met een verantwoord verbruik. Bovendien is het 12v systeem simpel aan te leggen, te verplaatsen en uit te breiden.

220v

Grote armaturen als straatverlichting of een zeer krachtige spot onder een boom. Strak afgewerkte armaturen of juist klassiek in het grachtengroen. Tuinverlichting die de sfeer bepaalt in uw tuin zowel bij licht als in het donker. 220 volt tuinverlichting kan werkelijk overal worden aangebracht, tegen de gevel, in de border, of onder de serre.